Pachet cadou ursuleți cu miere 2

1 opinii / Spune-ţi opinia

Cadoul conține:
- 1 borcan ursuleț cu miere cremă polifloră, 380g
- 1 borcan ursuleț cu miere cremă de salcâm, 380g
- 1 gentuță iută, decor albinuțe
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 93 LeiPachet cadou cu miere cremă polifloră și miere cremă de salcâm, ideale pentru tartinare, cu un aspect plăcut și o consistență foarte fină. Totul ambalat în borcane în formă de ursuleți, aflate într-o gentuță de iută cu decor albinuțe.

Mierea cremă de este o miere brută nepasteurizată care e făcută la rece într-un mod specific în aşa fel încât ea să cristalizeze într-o formă semisolidă, dar plăcută, fină şi cremoasă.

Consumând-o sub această formă, ea se va topi lent în gură, fapt ce determină o mai bună absorbţie a nutrienţilor prin glandele sublinguale.

Este o miere naturală de cea mai bună calitate, ideală pentru tartinare, cu un aspect plăcut și o consistență foarte fină. Spre deosebire de mierea fluidă, care curge de pe pâine, mierea cremă are o formă apropiată de un şerbet, făcând-o uşor de întins pe pâine sau alte alimente doar cu ajutorul unui cuţit pentru unt.

Nu sunt folosiţi emulsifianți pentru a crea textura cremoasă a mierii. Este un proces natural de cristalizare controlată.

La o temperatură de peste 20 grade mierea cremă trece parţial în stare fluidă. Având în vedere acest lucru, este de preferat să o păstrăm în loc răcoros (de exemplu în frigider).

Mierea cremă este o varietate delicioasă, plină de proprietăţile vindecătoare ale mierii de origine.

Informațiile de pe site-ul www.miere-polen.ro au caracter informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau personalului medical de specialitate. De asemenea, este indicat să faceți un test de alergie înainte de a începe orice tratament naturist cu produse apicole.

Citeste tot..
Informatii suplimentare
Descriere scurta Cadoul conține: | - 1 borcan ursuleț cu miere cremă polifloră, 380g | - 1 borcan ursuleț cu miere cremă de salcâm, 380g | - 1 gentuță iută, decor albinuțe

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie