Miere cremă polifloră 470g

  • Disponibilitate: În Stoc
  • 22 LeiMierea cremă polifloră este o miere brută nepasteurizată care e făcută la rece într-un mod specific în aşa fel încât ea să cristalizeze într-o formă semisolidă, dar plăcută, fină şi cremoasă.

Consumând-o sub această formă, ea se va topi lent în gură, fapt ce determină o mai bună absorbţie a nutrienţilor prin glandele sublinguale.

Este o miere naturală de cea mai bună calitate, ideală pentru tartinare, cu un aspect plăcut și o consistență foarte fină. Spre deosebire de mierea fluidă, care curge de pe pâine, mierea cremă are o formă apropiată de un şerbet, făcând-o uşor de întins pe pâine sau alte alimente doar cu ajutorul unui cuţit pentru unt.

Nu sunt folosiţi emulsifianți pentru a crea textura cremoasă a mierii. Este un proces natural de cristalizare controlată.

La o temperatură de peste 20 grade mierea cremă trece parţial în stare fluidă. Având în vedere acest lucru, este de preferat să o păstrăm în loc răcoros (de exemplu în frigider).

Mierea cremă polifloră este o varietate delicioasă, plină de proprietăţile vindecătoare ale mierii poliflore.

Ceea ce este cel mai încântător la mierea polifloră este UNICITATEA. Fiecare stup colectează nectar din diferite flori şi astfel fiecare familie de albine îi dă apicultorului un sortiment unic de miere, chiar dacă aparţine aceleiaşi stupine. Aşadar, ni se oferă nişte „sănătate”, de fiecare dată cu altă compoziţie, colectată de la diferite tipuri de flori.

Culoarea şi aroma variază în funcţie de sursele de nectar. Mierea polifloră are o compoziţie complexă, constând din vitaminele B şi C, enzime (invertază, amilază şi catalază), acizi organici (acid lactic şi acid gluconic) şi minerale variate (fier, potasiu, calciu, fosfor). Această miere este compusă din zaharuri simple (glucoză şi fructoză), ceea ce o face să fie uşor asimilabilă în organism.

Consumând miere polifloră, o persoană obţine un plus de minerale şi vitamine care se transferă din plante în mierea produsă de albine. De aceea, mierea polifloră este cel mai bun tip de miere care poate fi folosit în remediile naturale.

Mierea polifloră este recomandată în tratamentul anemiei la copii şi adulţi, prin creşterea procentajului de hemoglobină din sânge şi datorită conţinutului ridicat în fier.

Ea stimulează apetitul, facilitează digestia, îmbunătăţeşte funcţionarea inimii şi ficatului. Este un remediu uimitor pentru oboseală fizică şi intelectuală. Consumul său previne problemele de creştere şi demineralizarea oaselor.

Are un efect calmant asupra sistemului nervos: ameliorează depresia, stresul, astenia, nevrozele, insomnia.

Mierea polifloră este ideală pentru a vindeca tusea, pentru că are un efect antiseptic. Întăreşte sistemul imunitar.

Datorită puternicului său efect antiseptic, este de asemenea utilă în caz de eczeme, răni, arsuri uşoare, probleme de piele.

Fiind compusă din zaharuri simple, este un aliment preferat de sportivii care vor să îşi păstreze dinamismul. Energizează corpul.

Poate fi folosită în cosmetică, având un excelent efect de hrănire şi hidratare a pielii şi a părului.

Ideal este să fie consumată înainte de micul dejun. O linguriţă de miere crudă, luată în fiecare dimineaţă, este o metodă eficientă de a ne păstra o stare de sănătate bună şi un tonus ridicat.

Valoarea energetică a mierii poliflore este de aproximativ 310 Kcal la 100 g, adică 15% din norma zilnică recomandată.

Informațiile de pe site-ul www.miere-polen.ro au caracter informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau personalului medical de specialitate. De asemenea, este indicat să faceți un test de alergie înainte de a începe orice tratament naturist cu produse apicole.

Greutatea specifică a mierii este de 1.401 ~ 1.443. 

Citeste tot..

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie