Pachet cadou miere 3

1 opinii / Spune-ţi opinia

Cadoul conține:
- 1 borcan cu fagure în miere de salcâm, 400g
- 1 borcan cu miere cremă de salcâm, 400g
- 1 gentuță iută, decor fundiță
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 89 LeiUn pachet cadou sănătos și delicios: fagure în miere de salcâm și miere cremă de salcâm, cu o textură fină, ușor tartinabilă.

Fagurele în miere este considerat cel mai complex produs ale stupului, deoarece conţine miere de salcâm, polen, propolis şi ceară, fiecare venind cu beneficiile sale pentru sănătate.

Mierea este mult mai delicioasă atunci când este consumată cu tot cu fagure. Prin mestecare prelungită, prin cavitatea bucală şi mai ales prin glandele sublinguale, nutrienţii sănătoşi din acest produs ajung mult mai repede în organism. Astfel, pe lângă plăcerea de a mânca ceva delicios, avem şi avantajul de a oferi corpului un plus de sănătate.

Prin conţinutul său bogat în zaharuri simple (fructoză şi glucoză), mierea de salcâm este uşor asimilabilă în organism. Acesta este un avantaj pentru corpul uman, deoarece nu mai e nevoie să folosească enzime în procesul de digestie, aşa cum se întâmplă în cazul celorlalte alimente. În plus, monozaharidele din miere aduc un aport rapid de energie, stimulând sistemul nervos. Fagurele în miere îmbunătăţeşte activitatea cerebrală.

Fagurele în miere este o sursă naturală de vitamine, minerale şi enzime. Ajută la vindecarea multor boli, datorită acțiunii sale antimicrobiene, antioxidante și antiinflamatorii.

Este eficient în tratarea afecţiunilor respiratorii şi în probleme ale cavităţii bucale. Reduce inflamaţii ale mucoasei gurii şi gingiilor, diminuând din efectele parodontozei. Îndepărtează respiraţia urât mirositoare.

Acesta va acționa pozitiv asupra ficatului și inimii, îmbunătăţind funcţiile cardiace şi de asemenea, prin conţinutul în antioxidanţi, contribuie la întărirea sistemului imunitar.

Are efecte calmante şi e benefic împotriva stresului, tensiunii nervoase, depresiei.

Mierea cremă de salcâm este o miere brută nepasteurizată care e făcută la rece într-un mod specific în aşa fel încât ea să cristalizeze într-o formă semisolidă, dar plăcută, fină şi cremoasă.

Consumând-o sub această formă, ea se va topi lent în gură, fapt ce determină o mai bună absorbţie a nutrienţilor prin glandele sublinguale.

Este o miere naturală de cea mai bună calitate, ideală pentru tartinare, cu un aspect plăcut și o consistență foarte fină. Spre deosebire de mierea fluidă, care curge de pe pâine, mierea cremă are o formă apropiată de un şerbet, făcând-o uşor de întins pe pâine sau alte alimente doar cu ajutorul unui cuţit pentru unt.

Nu sunt folosiţi emulsifianți pentru a crea textura cremoasă a mierii. Este un proces natural de cristalizare controlată.

La o temperatură de peste 20 grade mierea cremă trece parţial în stare fluidă. Având în vedere acest lucru, este de preferat să o păstrăm în loc răcoros (de exemplu în frigider).

Mierea cremă de salcâm este o varietate delicioasă, plină de proprietăţile vindecătoare ale mierii de salcâm.

Informațiile de pe site-ul www.miere-polen.ro au caracter informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau personalului medical de specialitate. De asemenea, este indicat să faceți un test de alergie înainte de a începe orice tratament naturist cu produse apicole.

Citeste tot..
Informatii suplimentare
Descriere scurta Cadoul conține: | - 1 borcan cu fagure în miere de salcâm, 400g | - 1 borcan cu miere cremă de salcâm, 400g | - 1 gentuță iută, decor fundiță

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie