Căpăceală în miere de salcâm 850g

  • Disponibilitate: În Stoc
  • 50 LeiCăpăcelele de ceară de albine sunt un produs secundar al recoltei de miere. Este vorba despre stratul subțire de ceară pe care albinele îl construiesc peste celule pentru a sigila mierea maturată.

Pentru a extrage mierea din rame, aceste căpăcele trebuie îndepărtate, iar ce rezultă din acest proces este ceea ce numim căpăceală.

Dacă vă place să mestecaţi gumă, puteţi găsi în căpăcelele de ceară o gumă de mestecat cu adevărat sănătoasă!

În timpul procesului de sigilare a celulelor cu miere, albinele adaugă straturi succesive, foarte fine, de ceară şi propolis, propolisul adăugându-l cu rol antibacterian în procesul de conservare a mierii.

Produsul nostru conţine nu numai căpăcele (din ceară și propolis), ci şi o parte din mierea rezultată din procesul de îndepărtare a acestora. Împreună, toate cele trei componente se potențează reciproc, astfel luând naştere un produs cu excelente beneficii pentru corpul uman.

Căpăceala este o sursă naturală de vitamine, minerale şi enzime. Contribuie la întărirea sistemului imunitar, reglează metabolismul în organism și ajută la vindecarea multor boli, datorită acțiunii sale antimicrobiene, antioxidante și antiinflamatorii.

Este recunoscută ca având rezultate bune în tratarea afecţiunilor respiratorii (amigdalită, faringită, laringită, gripă, sinuzită, rinită alergică, bronșită).

Căpăceala este eficientă în probleme ale cavităţii bucale. Reduce inflamaţii ale mucoasei gurii şi gingiilor, diminuând din efectele parodontozei. Îndepărtează respiraţia urât mirositoare.

Aceasta va acționa pozitiv asupra ficatului și inimii, îmbunătăţind funcţiile cardiace.

Poate fi folosită cu succes în reglarea tranzitului intestinal.

Consumul căpăcelelor necesită o masticaţie îndelungată, acest lucru ducând la o absorbţie eficientă şi rapidă a nutrienţilor din compoziţia sa direct prin cavitatea bucală, în special prin glandele sublinguale.

Datorită faptului că mierea de salcâm din căpăceală este compusă din zaharuri simple (fructoză şi glucoză), ea este uşor asimilabilă în organism, fiind un adevărat energizant pentru sistemul nervos.

Se consumă prin masticare, pana la dizolvarea completă a mierii, iar ceara care rămâne la final se aruncă.

Informațiile de pe site-ul www.miere-polen.ro au caracter informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau personalului medical de specialitate. De asemenea, este indicat să faceți un test de alergie înainte de a începe orice tratament naturist cu produse apicole.

Citeste tot..

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie