Cadou Cornet cu miere de floarea-soarelui

1 opinii / Spune-ţi opinia

Cadoul conține:
- 1 borcan cu miere de floarea soarelui, 130g
- 1 cornet decorativ din iută
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 22 LeiMiere de floarea-soarelui, naturală, românească, ambalată într-un cornet decorativ de iută, poate fi cadoul ideal pentru iubitorii unui dulce sănătos.

Mierea de floarea-soarelui este considerată printre cele mai bune sortimente de miere. În general are toate calitățile pe care le are fiecare miere de albine și, în plus, are particularitățile plantei.

Acest soi este apreciat datorită naturii sale ușoare și aromei excepționale. Culoarea ei variază de la auriu la galben muştar. Are o aromă unică, fructată.

Este folosită şi în bucătărie, la prepararea mâncărurilor şi deserturilor. Este un ingredient delicios pentru prepararea diverselor tipuri de biscuiţi şi prăjituri.

Având un nivel ridicat de glucoză cristalizează destul de repede. Datorită acestui fapt, formează cristale mici, cu gust răcoritor, asemănător fondantului. Consumând-o sub această formă, ea se va topi lent în gură, fapt ce determină o mai bună absorbţie a nutrienţilor prin glandele sublinguale.

Îndulcitor cu mare putere energetică, mierea de floarea-soarelui poate fi considerată din toate punctele de vedere ca un energizant natural în măsură să furnizeze sistemului nervos un plus de energie. Este, de asemenea, o sursă naturală de vitamine, minerale, microelemente, antioxidanţi şi enzime.

Mierea este foarte eficientă în cazuri de hipoglicemie (scăderea nivelului zahărului din sânge), deoarece, prin conţinutul bogat în zaharuri simple (glucoză, fructoză) este asimilată foarte rapid în organism.

Prin mineralele pe care le conţine, mierea de floarea-soarelui are efecte benefice asupra sistemului osos.

E folositoare în special pentru inimă şi pentru sistemul circulator, fiind eficientă în lupta împotriva bolilor cardiovasculare.

La fel ca toate sortimentele de miere, şi mierea de floarea-soarelui are proprietăți antimicrobiene. Se recomandă pentru vindecarea rănilor, arsurilor, dermatitelor.

Datorită conținutului său în antioxidanți, mierea de floarea-soarelui este recomandată în caz de de răceală sau gripă, ameliorând simptome precum strănutul, durerile în gât și febra. Este, de asemenea, de ajutor în cazul rinitei şi sinuzitei.

Consumul regulat de miere de floarea-soarelui este eficient în combaterea colicilor abdominale. Această miere este de asemenea ideală pentru tratarea colesterolului.Contribuie la întărirea sistemului imunitar şi la reglarea tranzitului intestinal.

Informațiile de pe site-ul www.miere-polen.ro au caracter informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau personalului medical de specialitate. De asemenea, este indicat să faceți un test de alergie înainte de a începe orice tratament naturist cu produse apicole.

Citeste tot..
Informatii suplimentare
Descriere scurta Cadoul conține: | - 1 borcan cu miere de floarea soarelui, 130g | - 1 cornet decorativ din iută

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie