Cadou Cornet cu miere cremă de salcâm

1 opinii / Spune-ţi opinia

Cadoul conține:
- 1 borcan cu miere cremă de salcâm, 130g
- 1 cornet decorativ din iută
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 22 LeiMiere cremă de salcâm, naturală, direct de la producător, ambalată într-un cornet decorativ de iută.

Mierea cremă de salcâm este o miere brută nepasteurizată care e făcută la rece într-un mod specific în aşa fel încât ea să cristalizeze într-o formă semisolidă, dar plăcută, fină şi cremoasă.

Consumând-o sub această formă, ea se va topi lent în gură, fapt ce determină o mai bună absorbţie a nutrienţilor prin glandele sublinguale.

Este o miere naturală de cea mai bună calitate, ideală pentru tartinare, cu un aspect plăcut și o consistență foarte fină. Spre deosebire de mierea fluidă, care curge de pe pâine, mierea cremă are o formă apropiată de un şerbet, făcând-o uşor de întins pe pâine sau alte alimente doar cu ajutorul unui cuţit pentru unt.

Nu sunt folosiţi emulsifianți pentru a crea textura cremoasă a mierii. Este un proces natural de cristalizare controlată.

La o temperatură de peste 20 grade mierea cremă trece parţial în stare fluidă. Având în vedere acest lucru, este de preferat să o păstrăm în loc răcoros (de exemplu în frigider).

Mierea cremă de salcâm este o varietate delicioasă, plină de proprietăţile vindecătoare ale mierii de salcâm.

Mierea de salcâm este un îndulcitor 100% natural. Este produsă din nectarul pe care albinele îl colectează de la o singură floare (floarea de salcâm).

Prin cristalizare mierea de salcâm nu îşi pierde valoarea nutritivă sau vindecătoare.

Are un parfum floral, cu note de floare de salcâm, iar gustul este dulce, fără aciditate.

Este un excelent îndulcitor deoarece nu modifică gustul şi aroma nici unui tip de băutură. Transformă ceaiul într-o experienţă delicioasă. Copiii iubesc acest tip de miere pentru dulceaţă şi delicateţe.

Îndulcitor cu mare putere energetică, mierea de salcâm poate fi considerată din toate punctele de vedere ca un energizant natural în măsură să furnizeze sistemului nervos un plus de energie.

Mierea este foarte eficientă în cazuri de hipoglicemie (scăderea nivelului zahărului din sânge), deoarece, prin conţinutul bogat în zaharuri simple (glucoză, fructoză) este asimilată foarte rapid în organism.

Mierea de salcâm este, de asemenea, o sursă naturală de vitamine (majoritatea vitaminelor din grupa B), minerale, microelemente, enzime, etc.

Această miere este compusă din zaharuri simple (aproximativ 42% fructoză şi 35% glucoză), ceea ce o face să fie uşor asimilabilă în organism. Datorită conţinutului mai ridicat în fructoză, poate fi folosită în doze mici de către bolnavii de diabet de tip II, metabolizarea fructozei în organism fiind făcută fără aport de insulină (şi astfel nu solicită pancreasul).

Are virtuţi terapeutice remarcate de sute de ani. Contribuie la întărirea sistemului imunitar şi la reglarea tranzitului intestinal. Îmbunătăţeşte activitatea inimii, purifică ficatul şi este un perfect antiinflamator pentru sistemul respirator.

Mierea de salcâm este ideală pentru a vindeca tusea pentru că are un efect antiseptic. Are un nivel foarte scăzut de acid şi din acest motiv este folosită pentru a vindeca probleme digestive asociate cu secreţia abundentă de acid gastric.

Când este consumată regulat, duce la normalizarea tensiunii arteriale şi la echilibrul compoziţiei sângelui, crescând nivelul de hemoglobină (ajută la combaterea anemiei). Somnul este îmbunătăţit.

Are efecte calmante şi e benefică împotriva stresului, tensiunii nervoase, depresiei. De asemenea, stimulează activitatea creierului. Este potrivită pentru cei care desfăşoară efort intelectual şi fizic (facilitează recuperarea rapidă). Energizează corpul.

Este deci un aliment preferat de sportivii care vor să îşi păstreze dinamismul.

Este folosită pentru tratarea unor boli oftalmologice, printre care conjunctivita.

Datorită puternicului său efect antiseptic, mierea de salcâm este eficientă în caz de eczeme, neurodermatită, răni, arsuri uşoare, boli ale cavităţii bucale.

Poate fi folosită în cosmetică, având un excelent efect de hrănire şi hidratare a pielii şi a părului.

Nu produce reacţii alergice puternice deoarece are puţin polen în compoziţie.

Ideal este ca mierea să fie consumată înainte de micul dejun. O linguriţă de miere crudă sau diluată în ceai, în lapte sau în apă călduţă, luată în fiecare dimineaţă, e o metodă eficientă de a ne păstra o stare de sănătate bună şi un tonus ridicat.

Valoarea energetică a mierii de salcâm este de aproximativ 310 Kcal la 100 g, adică 15% din norma zilnică recomandată.

Greutatea specifică a mierii este de 1.401 ~ 1.443.

Informațiile de pe site-ul www.miere-polen.ro au caracter informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau personalului medical de specialitate. De asemenea, este indicat să faceți un test de alergie înainte de a începe orice tratament naturist cu produse apicole.

Citeste tot..
Informatii suplimentare
Descriere scurta Cadoul conține: | - 1 borcan cu miere cremă de salcâm, 130g | - 1 cornet decorativ din iută

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie