Fagure în miere de salcâm 470g

  • Disponibilitate: În Stoc
  • 30 LeiFagurele în miere este considerat unul dintre cele mai complexe produse ale stupului, deoarece conţine miere de salcâm, polen, propolis şi ceară, fiecare venind cu beneficiile sale pentru sănătate.

Mierea este mult mai delicioasă atunci când este consumată cu tot cu fagure. Prin mestecare prelungită, prin cavitatea bucală şi mai ales prin glandele sublinguale, nutrienţii sănătoşi din acest produs ajung mult mai repede în organism. Astfel, pe lângă plăcerea de a mânca ceva delicios, avem şi avantajul de a oferi corpului un plus de sănătate.

Prin conţinutul său bogat în zaharuri simple (fructoză şi glucoză), mierea de salcâm este uşor asimilabilă în organism. Acesta este un avantaj pentru corpul uman, deoarece nu mai e nevoie să folosească enzime în procesul de digestie, aşa cum se întâmplă în cazul celorlalte alimente. În plus, monozaharidele din miere aduc un aport rapid de energie, stimulând sistemul nervos. Fagurele în miere îmbunătăţeşte activitatea cerebrală.

Fagurele în miere este o sursă naturală de vitamine, minerale şi enzime. Ajută la vindecarea multor boli, datorită acțiunii sale antimicrobiene, antioxidante și antiinflamatorii.

Este eficient în tratarea afecţiunilor respiratorii şi în probleme ale cavităţii bucale. Reduce inflamaţii ale mucoasei gurii şi gingiilor, diminuând din efectele parodontozei. Îndepărtează respiraţia urât mirositoare.

Acesta va acționa pozitiv asupra ficatului și inimii, îmbunătăţind funcţiile cardiace şi de asemenea, prin conţinutul în antioxidanţi, contribuie la întărirea sistemului imunitar.

Are efecte calmante şi e benefic împotriva stresului, tensiunii nervoase, depresiei.

Informațiile de pe site-ul www.miere-polen.ro au caracter informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau personalului medical de specialitate. De asemenea, este indicat să faceți un test de alergie înainte de a începe orice tratament naturist cu produse apicole.

Citeste tot..

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie