Mierea de salcâm cu boabe de goji deshidratate este un amestec delicios care combină gustul și nutrienţii de la două superalimente.

De origine tibetană, boabele de goji sunt un veritabil concentrat de nutrienţi, de aceea în Asia sunt consumate pentru virtuțile sale medicinale.

Adăugați miere și boabe goji în iaurt, fulgi de ovăz sau cereale, sau consumați-le ca atare.

Boabele de goji conţin mai mult fier decât spanacul şi mai multă vitamina C decât portocalele. Conţin de asemenea aminoacizi şi 21 minerale indispensabile vieţii (printre care zinc, calciu, germaniu, seleniu, fosfor), precum şi vitaminele A, B1, B2, B6, C şi E. Mierea de salcâm este, de asemenea, o sursă naturală de vitamine (majoritatea vitaminelor din grupa B), minerale, microelemente, enzime.

Mierea şi boabele de goji sunt alimente foarte bogate în antioxidanți, care ajută la stimularea sistemului imunitar și au efect antiinflamator, deoarece luptă împotriva daunelor provocate de radicalii liberi.

Mierea de salcâm este compusă din zaharuri simple (aproximativ 42% fructoză şi 35% glucoză), ceea ce o face să fie uşor asimilabilă în organism. Îndulcitor cu mare putere energetică, mierea de salcâm poate fi considerată din toate punctele de vedere ca un energizant natural în măsură să furnizeze sistemului nervos un plus de energie. Şi împreună cu boabele de goji ea reduce senzaţia de oboseală, mărește performanţele sportivilor, crește calitatea somnului, crește capacitatea de concentrare şi îmbunătăţește memoria.

Mierea are efecte calmante şi e benefică împotriva stresului, tensiunii nervoase, depresiei. De asemenea, stimulează activitatea creierului. Este potrivită pentru cei care desfăşoară efort intelectual şi fizic (facilitează recuperarea rapidă).

Împreună cu mierea de salcâm, boabele de goji îmbunătăţesc activitatea inimii şi protejează ficatul împotriva factorilor agresivi.

Viţamina C din goji contribuie la întărirea sistemului imunitar şi ajută în lupta împotriva cancerului. Previne răcelile. Încetineşte îmbătrânirea celulelor şi ameliorează bolile degenerative.

Amestecul de miere cu boabe de goji îmbunătăţește funcţiile gastrointestinale, ameliorează problemele digestive şi contribuie la reglarea tranzitului intestinal.

Deoarece au în compoziţie vitaminele A şi E, boabele de goji îmbunătăţesc vederea şi protejează pielea împotriva radiaţiilor UV.

Dacă doriți miere de salcâm românească, 100% naturală, direct de la producător, vă invităm să vizitați magazinul nostru online: https://miere-polen.ro/miere



Etichete: miere , goji , miere cu goji

Scrie un comentariu